Van Rio naar Sao Paulo

De volgende dag lekker naar de Copacobana gegaan. Heerlijk rustig op het strand gezeten en niets anders doen dan mensen kijken en even de sores van de voorafgaande dagen vergeten.

Vervolgens wat heerlijke broodjes gekocht en de de boel weer bij elkaar gepakt om te vertrekken naar Sao paulo, waar ik bij een vriendin (Paula) zal verblijven.

De busreis duurde wel erg lang; 7.5 uur in plaats van 6 uur. Tja ook in Brazilie hebben zxe een serieus file probleem! Uiteindelijk was ik pas om 21.00 aangekomen.

In Sao Paulo opgehaald door de leider van het reisagentschap, die me vroeg contact met hem op te nemene als ik de problemen met de bank niet kan oplossen.

Later een taxi gepakt en bij Paula aangekomen, die een enorm mooi appartement heeft in het centrum van Sao Paulo. Ze heeft een jong tsi tsu hondje, die helemaal gek op me is. Nu maar hopen dat Jesse niet jaloers wordt.

Later met Paula in een restaurant in de buurt bijgepraat onder het genot van Braziliaanse palmhart pizza, die erg lekker was. Was wel apart om elkaar zo ver van Amsterdam weer te zien.

Kapot ben ik daarna naar bed gegaan.

Vandaag bleek dat de ABN AMRO mij niet kon helpen, omdat ze nieuwe pasjes alleen naar het eigen thuisadres mogen sturen. Maar ik regel wel wat hiet. Genoeg over deze probleempjes, ik ga lekker genieten van de warme zon in de straten van Sao Paulo.

Sao Paulo

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer